Esittely

JRFIX on oikea osoite, kun etsit luotettavaa kumppania toimistotekniikan hankintaan ja ylläpitoon Keski-Uudellamaalla. Tietotekniikan huolto ja myynti osaavissa käsissä jo vuodesta 1989. Palvelemme yli 30 vuoden kokemuksella yrityksiä ja yksityisiä kuluttajia.

Meiltä saat edulliset huollot tietokoneisiin, kannettaviin, tulostimiin, kopiokoneisiin ja muihin teknisiin laitteisiin. Kauttamme saat myös kaapelit, akut, laserkasetit ja muut tarvikkeet. Yrityksille tarjolla edulliset ylläpitosopimukset. Myymme myös uusia, käytettyjä ja tehdaskunnostettuja laitteita.

Yhteistyökumppaniemme kanssa voimme tarjota täydellisen palvelun tietotekniikan alalla, tietokoneista kopiokoneisiin ja ohjelmistoista ylläpitoon.

Omistamme toimitilat jossa yrityksemme toimii. Toimipisteemme sijaitsee katutasossa, joten tänne on helppo pääsy myös pyörätuolilla. Pihalla on reilusti parkkitilaa isommallekin autolle.

  • Perustettu 1989
  • Nykyiset toimitilat ostettu 2005
  • Rahoitusyhtiön kumppani realisoinnissa yli 30 vuotta
  • ICT- ja toimistotekniikan huolto yli 30 vuotta
  • Älypuhelin – ja tablethuolto yli 5 vuotta

JRFIX ja yhteiskuntavastuu

Toiminnassamme otamme ympäristöasiat huomioon ja kierrätämme lähes kaiken minkä pystyy uusiokäyttämään.

Kierrätyksessä yhteistyökumppanimme on Tramel Oy, jolla on ISO 14001 sertifikaatti.

Käytöstä poistettuja sähkö- ja elektroniikkalaitteita otetaan vastaan maksutta alueellisissa SER-keräyspisteissä, joita on yli 400 kpl.

www.kierratys.info

http://www.serkierratys.fi/fi/kuluttajille/mitae-on-ser

https://www.tramel.info/

Panostamme energiatehokkuuteen ja hankimme vuonna 2015 aurinkopaneelit. Järjestelmän meille toimitti Play Green Oy. Auringosta saamme ympäristöystävällistä sähköä useamman kuukauden vuodesta. Paneelit tuottavat niin hyvin, että ylimääräisen sähkön myymme sähköyhtiölle. Tulevaisuudessa hankimme akkupankin, jolloin saamme aurinkosähkön hyödynnettyä 100%.

Täältä pääsette katsomaan tämän hetkisen tuoton: Sunnyportal

Taloudellinen vastuu

Toimintamme lähtökohta ei ole ikinä ollut maksimaalisen taloudellisen hyödyn saaminen. Toiminnan pitää toki olla kannattavaa ja kestävällä pohjalla. Yrityksen toiminta perustuu luottamukseen ja siihen, että hoidamme asiat niin kuin on sovittu. Pitkäaikaiset asiakkaamme ovat paras mittari toiminnan jatkuvuudesta.

Sosiaalinen vastuu

Tarjoamme säännöllisesti työkokeilupaikkoja Ammattiopisto Spesian oppilaille.

Olemme myös mukana Auta lähellä -toiminnassa. Ryhmä on tarkoitettu niille, jotka haluavat auttaa vähävaraisia, päihteettömiä perheitä ja yksineläjiä Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa hyvällä fiiliksellä.

Liityimme myös Apua Käsi sydämellä, koko Suomi -ryhmään. Ryhmän tarkoitus on auttaa pahimman tilanteen yli, ei elättää perheitä.

Ryhmien ylläpitäjät ja jäsenet tekevät todella arvokasta työtä. Suosittelemme liittymään mukaan toimintaan ja auttamaan ihmisiä ja eläimiä elämän haasteissa.

Huom!

Otamme veloituksetta vastaan kannettavia tietokoneita ja älypuhelimia. Korjaamme ja kunnostamme laitteet, jotka ovat käyttökelpoisia. Lahjoitamme niitä ryhmien ylläpitäjien kautta tarvitseville.

Yhteistyössä