Microsoft Azure

Käytämme Microsoft Azure pilvikonesalipalveluita, joilla voidaan rakentaa perinteisemmät IaaS-konesalipalvelut, virtuaalikoneet, virtuaaliverkot ja tallennuspalvelut edullisesti. Myös PaaS-tyyppisiä palveluja, joiden avulla rakennetaan nykyaikaisia sovelluksia Microsoftin pilvipalveluihin.

Microsoft Azure kehittyy jatkuvasti tuoden uusia ja edullisempia palveluita asiakkaiden saataville, joten kynnys lähteä pilvipalveluihin ei ole enää kustannuskysymys.

Yhdistämällä paikalliset verkot Microrosoft Azure verkkoihin, hybrid-mallista saadaan luotua tietoturvallinen työskentelyyn, varsinkin toimiston ulkopuolella tapahtuvalle työlle. Etätyö yleistyy jatkuvasti ja Microsoft Azure AD Multifactor-tunnistautumisella saadaan aikaan luotettava käyttäjätunnistauminen.

Tarjoamme Microsoft Azure pilvipalveluiden asennus- ja hallintapalvelut.

Office365 viestintäratkaisu

Office365 ei ole vain sähköposti, vaan yrityksen moderni viestintäratkaisu. Se pitää sisällään intranet- ja extranet-ominaisuudet, työryhmätyöskentelytilat, videopalaverit, jaetut kalenterit ja postilaatikot sekä laajat pilvitallennustilat.

Paranna tuottavuutta Office-sovelluksilla, joihin on lisätty uusimmat tekoälytyökalut ja verkkotallennustila. Yhteistyötä, jakamista ja viestintää joustavilla työkaluilla, jotka kulkevat tiimin mukana. Auta suojaamaan yrityksesi ulkoisilta uhilta ja linkeiltä palveluun sisältyvillä tietosuoja- ja vaatimustenmukaisuustyökaluilla.

Kauttamme otat käyttöösi luotettavan Office365 viestintäratkaisun konsultointimme avulla. Luomme kaiken valmiiksi ja teemme migraation eli siirrämme vanhat postit uuteen palveluun.