Huoltopalvelut

JRFIX tarjoaa monipuolista huoltoa 30 vuoden kokemuksella. Meiltä saa ammattitaitoista apua, on kyseessä sitten tietokoneet, ohjelmistot, tulostimet, monitoimilaitteet, puhelimet tai monet oheislaitteet.

LUE LISÄÄ

ICT-palvelut

Yrityksenne kaikki ICT-palvelut kätevästi meidän kauttamme. Tarjoamme palveluita aina yksittäisistä osista kokonaisulkoistuksiin asti juuri sinun tarpeidesi mukaisesti.

LUE LISÄÄ

Laitteet ja ohjelmistot

Kauttamme saatte hankittua tarvitsemanne IT-laitteistot ja ohjelmistot kulloisenkin käyttötarpeenne mukaan. Pyrimme etsimään kustannustehokkaan ratkaisun kuhunkin käyttötarkoitukseen huomioiden yrityksen jo olemassa olevan laitekannan sekä mahdolliset tulevaisuuden käyttötarpeet. Valikoimiimme kuuluvat lähes kaikki merkit.

LUE LISÄÄ

Pilvipalvelut

Tarjoamme Microsoft Azure pilvipalveluiden asennus- ja hallintapalvelut, sekä Office365 viestintäratkaisut.

LUE LISÄÄ

Hosting-palvelut

Olemme virallinen .fi välittäjä ja kauttamme saa myös useat kansainväliset domainit, SSL-sertifikaatit sekä DNS-ylläpitoa.

LUE LISÄÄ

Kotisivupalvelut

Yksilölliset ja monipuoliset kotisivut edullisesti ja nopeasti juuri toiveittesi mukaisesti kätevästi WordPressillä. Verkkokauppa, tilaus- ja ajanvarausjärjestelmät. Kysy lisää!

LUE LISÄÄ

Info-TV-järjestelmät

Modernilla selain-pohjaisella käyttöliittymällä rakennat näyttävät info-TV- ja infopiste-esitykset. Helppokäyttöinen, kattavat erikoisominaisuudet ja hyvä hinta-laatusuhde. Samalla kk-hinnalla 5 mediakanavaa/info-TV:tä, voit myös näyttää eri mediakanavaa eri näytöissä.

LUE LISÄÄ

Haetko projektille tekijää?

Kauttamme saat apua monenmuotoisiin projekteihin ja ongelmiin. Kysy rohkeasti lisää!