Hosting-palvelut

Olemme virallinen .fi välittäjä ja kauttamme saa myös useat kansainväliset domainit.

Kauttamme edulliset kotisivutilat niin perinteisiin sivustoihin kuin vaatiminkin kokonaisuuksiin.

Tarjoamme myös SSL-sertifikaatteja sekä DNS-ylläpitoa.

Verkkotunnus

Verkkotunnus on koko yrityksesi verkkoidentiteetti. Tunnuksen alle liitetään useimmissa tapauksissa yrityksesi verkkosivustot ja sähköposti, mutta ohjaus voi tapahtua myös yrityksesi sisäisiin tai ulkoisiin järjestelmiin. Verkkotunnus kannattaa siis valita huolella. JRFIX auttaa tässäkin asiassa.

JRFIX:ltä saat kaikkien suosituimpien verkkotunnuspäätteiden lisäksi myös erikoisempia verkkotunnuspäätteitä. Jos huomaat jonkin sinua kiinnostavan päätteen puuttuvan, ota siitä heti yhteyttä osoitteeseen jrfix@jrfix.fi. On hyvin mahdollista, että saamme sen sinulle tarjottua.

SSL-sertifikaatti

Ilman SSL-sertifikaattia kaikki sivustosi kävijän tiedot liikkuvat suojaamattomana. Liikenne voidaan kaapata, jolloin käyttäjätunnukset, salasanat ja lomakkeen tiedot joutuvat ulkopuolisten käsiin täysin suojaamattomana. SSL-sertifikaatti antaa suojan verkkosivustosi vierailijalle ja on välttämättömyys kaikille verkkosivustoille.

SSL-sertifikaatti mahdollistaa https -yhteyden käytön, joka näkyy loppukäyttäjälle vihreänä lukkona. Tämä tuo luottamusta ja pitää verkkosivuston kävijän sivustolla pidempään. Jäisitkö sinä sivustolle, jossa lukee ”Ei turvallinen”?

Pelkästään SSL-sertifikaatilla nostat sivustosi ylemmäs Googlen hakutuloksissa. SSL-sertifikaatin lisääminen on yksi helpoimmista sekä nopeimmista hakukoneoptimoinnin (SEO) toimenpiteistä, joka kerää sivustollesi varmasti enemmän kävijöitä.