ICT-Ylläpitopalvelut

Ylläpitosopimus on tehokkain ja joustavin tapa huolehtia siitä, että yrityksesi tietoverkon ja laitteiston hallinta on aina osaavissa käsissä ja asiantunteva apu on lähellä, jos sitä tarvitaan. Ylläpitosopimus antaa yrityksellesi mahdollisuuden keskittyä omaan liiketoimintaansa sen sijaan, että aikaa ja energiaa menisi tietotekniikan hallinnointiin.

Tietotekniikka vaatii jatkuvaa ylläpitoa ja huoltoa toimiakseen parhaalla mahdollisella tavalla. Ammattitaitoinen tietojärjestelmien ja laitteiden huolto ja ylläpito tehostavat yrityksesi toimintaa. Ylläpito ennaltaehkäisee ongelmia ja voitte jättää kaikki ICT-huolet ammattilaisille.

JRFIX Monimerkkihuolto Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia ICT-ylläpitoratkaisuja. Järjestelmäasiantuntijamme toimii ja vastaa yrityksen ICT-haasteista, ratkaisuista ja kaikista ICT-tarpeista ikään kuin hän olisi asiakkaan omaa henkilökuntaa.

Sopimuksen kautta saat käyttöösi oman IT-osaston, IT-päällikön, ICT-kehityspäällikön, IT-konsultin ja IT-tuen.

IT-tuki ja Helpdesk-palvelut

Toimivan IT-tuen avulla saat edellytykset sujuvalle ja tehokkaalle työskentelylle. IT-tukea tarjoamme joko lähitukena tai kustannustehokkaana etätukena.

Helpdesk-palvelun kautta saat käyttöösi nopean teknisen tuen koko IT-infralle.

Etätuki

Käytössämme on suomenkielinen etätukisovellus, jonka avulla meillä on mahdollisuus muodostaa salattu yhteys tietokoneeseesi.

Etäyhteydellä voimme konfiguroida ja tutkia laitteitanne, vaikka emme ole fyysisesti läsnä. Näette kaiken mitä asiantuntijamme tekee, koska asiantuntijamme näkee juuri saman näytön kuin sinäkin. Ohjelman käyttö onnistuu mihin tahansa, kunhan käytettävissäsi on internet-yhteys.

Tietoturva ja laitehallintapalvelu

JRFIX tarjoaa tietoturvaratkaisuja tarpeidesi mukaan yksilöllisesti, varmistaen että saat parhaan mahdollisen suojan yrityksellesi. Tietoturvan merkitys kasvaa vuosi vuodelta ja on erittäin tärkeää suojata verkkosi ja laitteesi vastaamaan ajankohtaisimpia standardeja.

Laitehallintapalvelumme sisältää työasemien tai mobiililaitteiden ylläpidon, päivitystoimenpiteet sekä vianselvitykset.

Tietoverkot

Toimiiko yritysverkkosi moitteettomasti ja riittävällä nopeudella? Tarvitsetko turvallista langatonta verkkoa?
Huonosti toteutettu, vanhentunut ja dokumentoimaton verkko on suuri riski järjestelmän ja siten koko liiketoiminnan toimivuudelle.

Tietoverkkopalveluissa toimimme yhteistyössä Sähköpalvelu Koskela Oy:n kanssa. Suunnittelemme, hankimme tarvittavat laitteet ja kaapelit, sekä rakennamme ja dokumentoimme verkon.
Tarvittaessa selvitämme myös mahdolliset ongelmat nykyisessä verkossanne.

Esimerkkejä verkkopalveluistamme:

  • Kaikki ATK -verkkotyöt, mm. CAT-kaapeloinnit, pistemittaukset,
  • Vianselvitykset ym.
  • Valokuitutyöt, kuituhitsaukset, mittaukset ja raportointi
  • Antennityöt ja tarvikemyynti (SETI Antenni ja Tietoverkkourakoitsija, AT)
  • Standardien (SFS-EN) mukaiset tietoverkon mittaukset ja raportit